Greece 2018-04-24T08:01:12+00:00

Καλώς ήρθατε στο Huthwaite Ελλάδα

H Huthwaite έχει δυναμική παρουσία στην Ελλάδα για πάνω από 15 χρόνια κι αντιπροσωπεύεται από την ICAP Group και συγκεκριμένα το  ICAP Training Solutions Business Unit. H ICAP Group διαθέτει γραφεία σε 5 ελληνικές πόλεις και ισχυρή παρουσία στη Νότιο-Ανατολική Ευρώπη, με ταχύτατα αναπτυσσόμενες θυγατρικές στη Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία και στην Κύπρο.

Μέσα από την παρουσία της, η ICAP Training Solutions μπορεί να υλοποιήσει εκπαιδευτικά έργα της Huthwaite, σε πολλά σημεία ταυτόχρονα (τόσο καλύπτοντας τους πελάτες της σε περιοχές παρουσίας της ICAP, όσο και σε διεθνές επίπεδο, για λογαριασμό της Huthwaite). Ένα τέτοιο εύρος υπηρεσιών απαιτεί εξαιρετικό σχεδιασμό και υψηλών προδιαγραφών εκπαιδευτικό υλικό, καθώς επίσης κι εξαίρετους εκπαιδευτές οι οποίοι να διαθέτουν δεξιότητες project management. To γεγονός ότι βραβευτήκαμε από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος, τον Φεβρουάριο του 2013, καθώς επίσης και το ότι έχουμε εκπαιδεύσει πολυάριθμες ομάδες ανθρώπων, μέσα στο 2012, τεκμηριώνει την ηγετική μας θέση στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Διαθέτουμε εξαιρετικά μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία μέσα από την αποδεδειγμένη επιτυχία μας σε διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους όπως: Υγείας – Φαρμακευτικών, Τραπεζών, Τηλεπικοινωνιών, Τεχνολογίας, Λιανικής Πώλησης καθώς επίσης και στο χώρο Βιομηχανίας και Παραγωγής.

Η ανάπτυξη δεξιοτήτων ήταν πάντοτε σημαντική. Στους δύσκολους καιρούς όμως που διανύουμε είναι τουλάχιστον απαραίτητη και συνδέεται άμεσα με την αύξηση των πωλήσεων. Εκτιμούμε ότι η εμπειρίας μας σε παγκόσμιο επίπεδο, η ειδίκευση μας στην αλλαγή συμπεριφορών, τα διευρυμένα μοντέλα εκπαίδευσης που διαθέτουμε, η εμπειρία μας στην εκπαίδευση αλλά και η αναγνώριση που λαμβάνουμε από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας, το Hellenic Business Community στη Βουλγαρία και το Hellenic Business Association στη Σερβία εγγυώνται την απάντηση στις προσδοκίες σας.

george-haros-web

Γιώργος Χάρος
Изпълнителен директор

Ο Γ. Χάρος έχει 20ετή επιτυχή εμπειρία  σε  σύνθετους ρόλους μεγάλων Εταιρειών στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, (Phoenix UK, BP Greece, Mobil UK, Cyanamid Hellas (νυν BASF), Wyeth Hellas (νυν Pfizer) εκ των οποίων τα δέκα και πλέον τελευταία χρόνια ως Head of HR. Στην τωρινή του θέση έχει την ευθύνη των υπηρεσιών Executive Search & Selection, Professional Training και Human Capital Consulting Services και των Αποκλειστικών Συνεργασιών της ICAP με κορυφαίες διεθνείς εταιρείες του χώρου, όπως οι: HUTHWAITE International, HOGAN, Cut-e και ΚΕΝΕΧΑ. Οι αρμοδιότητές του περιλαμβάνουν αντιστοίχως και τη  δραστηριοποίηση και ανάπτυξη των υπηρεσιών αυτών στις  Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία και Κύπρο.

Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ)  με μεταπτυχιακές σπουδές Marketing με κατεύθυνση τις Υπηρεσίες και τον Τουρισμό από το  Πανεπιστήμιο του Surrey UK. Τέλος είναι πιστοποιημένος αξιολογητής κατά HOGAN Assessment από το 2008 και πιστοποιημένος εκπαιδευτής σύμφωνα με τα πρότυπα της  Huthwaite International .

george-margaritisΓιώργος Μαργαρίτης
Υπηρεσίες Παράδοση Διευθυντής

Ο Γιώργος Μαργαρίτης είναι Manager της ICAP Training Solutions.

Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου του Plymouth, U.K. στο αντικείμενο της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Στη συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο MBA από το πανεπιστήμιο του Sunderland, U.K. Για περισσότερο από επτά χρόνια εργάστηκε στο χώρο των καταναλωτικών προϊόντων και κυρίως στη καπνοβιομηχανία ως στέλεχος πωλήσεων και σε θέσεις διοίκησης πωλήσεων.

Από το 2007 εντάχθηκε στην ομάδα εκπαιδευτών της Huthwaite International και έκτοτε απασχολείτε αποκλειστικά στο αντικείμενο της επαγγελματικής εκπαίδευσης. Έχει υλοποιήσει δεκάδες έργα για Ελληνικούς και Πολυεθνικούς οργανισμούς που όλα είχαν ως κύριο ζητούμενο την αλλαγή των συμπεριφορών.

Το έργο εκπαίδευσης πωλήσεων της Siemens Α.Ε. στο οποίο διετέλεσε επικεφαλής βραβεύτηκε το 2013 από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) με τον θεσμό ‘’Sales Excellence Awards’’.

Σήμερα κύριο αντικείμενο του είναι η υλοποίηση των εκπαιδευτικών και συμβουλευτικών προγραμμάτων της Huthwaite International για Ελληνικούς και Πολυεθνικούς οργανισμούς, με εξειδίκευση στην Εξυπηρέτηση Πελατών, τη διαχείριση απαιτήσεων, τη Διαπραγμάτευση και τις Δεξιότητες Πώλησης.

Θοδωρής Μαγουλάς
ανώτερος Εκπαιδευτής

Ο Θοδωρής Μαγουλάς είναι Senior Trainer για την ICAP Training Solutions.

Είναι απόφοιτος του Deree College με Bachelor in Marketing. Για πάνω από 10 χρόνια έχει εργαστεί στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και ειδικότερα στη Vodafone Ελλάδας στις πωλήσεις, marketing και εξυπηρέτηση πελατών, όπου μεταξύ άλλων δημιούργησε και εκτέλεσε εκπαιδευτικά προγράμματα, ενώ παράλληλα λειτουργούσε ως εκπαιδευτής. Έχει επίσης εργαστεί στον τομέα των καλλυντικών όπου εκτελούσε χρέη Business Development/Export Manager.

Το έργο της εκπαίδευσης σε τεχνικές πωλήσεων των υπαλλήλων ολόκληρης της αλυσίδας καταστημάτων της Vodafone στέφθηκε από επιτυχία. Ακολούθησε το έργο της εκπαίδευσης των πωλητών B2B σε τεχνικές πωλήσεων με παρόμοια επιτυχία.

Μπήκε στην ομάδα εκπαιδευτών της Hutwaite το 2014 και από έκτοτε απασχολείται αποκλειστικά στο αντικείμενο της επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Σήμερα κύριο αντικείμενο του είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των εκπαιδευτικών και συμβουλευτικών προγραμμάτων της Huthwaite International για Ελληνικούς και Πολυεθνικούς οργανισμούς, με εξειδίκευση τη Διαπραγμάτευση, τις Δεξιότητες Πώλησης, Effective Coaching, την Εξυπηρέτηση Πελατών και την Αποτελεσματική Διαχείριση Απαιτήσεων.

Θεοφάνης Γεωργιάδης
Διευθυντής Βορείου Κλάδου

Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (M.B.A.), από το πανεπιστήμιο του Stirling στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εργάζεται στην ICAP από το 1993 και συνολικά έχει σημαντική εμπειρία σε: Επιλογή Στελεχών, υπηρεσίες επανατοποθέτησης ανθρώπινου δυναμικού στην αγορά εργασίας, υπηρεσίες Outsourcing, εκπαίδευσης, κέντρων αξιολόγησης (Assessment centers), ψυχομετρικά τεστ (πιστοποιημένος Αξιολογητής του Hogan Assessments), έρευνες αμοιβών και επίσης έχει συμμετάσχει σε διάφορες αναθέσεις εσωτερική αναδιοργάνωσης.

Έχοντας άριστη γνώση της αγοράς της Βόρειας Ελλάδας, είναι υπεύθυνος για τις υπηρεσίες του People Solutions στο κατάστημα της ICAP Group στη Βόρεια Ελλάδα.

Νάσια Σκούντζου
Διευθυντής, Λύσεις Εκπαίδευση

Η Νάσια Σκούντζου έχει ασχοληθεί για περισσότερο από  δεκαέξι χρόνια  με marketing, πωλήσεις, human resources και διαχείριση μεγάλων πελατών σε Ελληνικούς και Πολυεθνικούς Οργανισμούς. Με βασική προϋπηρεσία στο χώρο της πληροφορικής, διαφήμισης και της Διαχείρισης Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού έχει αναλάβει την ανάπτυξη και προώθηση καινοτόμων υπηρεσιών στην Ελληνική αγορά, τη διαχείριση και το συντονισμό μεγάλων έργων, ενώ παράλληλα έχει μεγάλη εμπειρία στη Διοίκηση ομάδων.

Εντάχθηκε στην ICAP Group το Μάϊο του 2009, ενώ  στην ομάδα της ICAP Training Solutions τον Ιανουάριο του 2013 με κύριο αντικείμενο την υλοποίηση των εκπαιδευτικών και συμβουλευτικών προγραμμάτων της Huthwaite International για Ελληνικούς και Πολυεθνικούς οργανισμούς.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών  του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σωτήρης Σαραντόπουλος
Ανώτερος Συνεργάτης προπονητής

Ο Σωτήρης Σαραντόπουλος είναι Senior Associate Trainer της ICAP Training Solutions.

Είναι  απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ναυπηγός-Μηχανολόγος Μηχανικός, Master). Έχει για περισσότερα από είκοσι χρόνια εργαστεί ως ανώτερο διευθυντικό στέλεχος στις πολυεθνικές εταιρίες Mobil Oil Hellas και BP Hellas  στους τομείς Operations/Logistics, Business Support, Sales και Marketing. Από το 2003 μέχρι το 2009 και παράλληλα με τα καθήκοντα του υπήρξε εσωτερικός εισηγητής σεμιναρίων της BP Hellas.

Από το 2009 και μέχρι σήμερα κύριο αντικείμενο του είναι η υλοποίηση των εκπαιδευτικών και συμβουλευτικών προγραμμάτων της Huthwaite International για Ελληνικούς και Πολυεθνικούς οργανισμούς.

Οι συμβουλευτικές εταιρείες παροχής εκπαίδευσης, δέχονται στις μέρες μας μεγαλύτερη πίεση από ποτέ άλλοτε ώστε να αποδείξουν πως οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν είναι αποτελεσματικές.

Όλοι αυτοί οι πελάτες που απαιτούν απτά αποτελέσματα εμπιστεύονται την Huthwaite International για την υλοποίηση των προγραμμάτων εκπαίδευσης.

Ο τρόπος που δουλεύουμε δεν βασίζεται σε υποθέσεις αλλά σε μια ολοκληρωμένη, ισχυρή και πιστοποιημένη στην αγορά έρευνα που συνοδεύεται από την εμπειρία και την τεχνογνωσία που συγκεντρώσαμε από κάθε ένα από τα έργα μας τα τελευταία 30 χρόνια.

Οι πελάτες μας εκτιμούν σαφώς τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε. Χωρίς εξαίρεση, όλοι όσοι συμμετείχαν σε μια πρόσφατη έρευνα που αφορούσε στην μάρκα μας, είπαν ότι θα μας σύστηναν ανεπιφύλακτα στους συναδέλφους και τις επιχειρηματικές τους επαφές. Πόσες άλλες εταιρείες στον χώρο μας μπορούν να ισχυριστούν πως έχουν αυτό το ποσοστό θετικής αποδοχής;

ABB

ACS

Adecco

Alpha Bank

Alpha Bank Fyrom

Alphamega Cyprus

Astellas

Athens International Airport

Επαφή

Εθνικά σχέδια

Για τα έργα στην Ελλάδα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον Γιώργο Χάρο στο +30 210 7200156. Εναλλακτικά, κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί για να μας στείλετε email.
Επαφή
Contact

Multinational projects

For projects beyond Greece, please contact our global headquarters on +44 (0)1709 710081. Alternatively click the red button to email us.
Contact